Bhagavad-Gita som den er

Vi lever i en turbulent og utfordrende tid 

Les Bhagavad Gitas tidløse visdom om

selvrealisasjon og indre fred

Vår visjon

Les på norsk denne mest solgte og autoriserte utgaven av Bhagavad Gita med et samlet opplag på over 30 millioner på mer enn 50 språk.

Bhagavad Gita taler til hjertet og vår sunne fornuft. Dens dype visdom og poetiske skjønnhet har gjort Bhagavad Gita til Indias mest berømte tekst. Vi har fått oversatt denne boken med kommentarene til A.C. Bhaktivedanta Swami slik at alle skal få mulighet til å lese denne utgaven av Bhagavad Gita på norsk. Alle inntekter på salg av Bhagavad Gita går utelukkende til å fortsette arbeidet med å formidle denne visdommen til så mange som mulig. Les mer nederst under fanen om nettsiden.

"Bhagavadgita er den klokeste og mest opphøyde lære som det er mulig å finne i verden."

Arthur Schopenhauer
Filosof

"Når tvilen kommer over meg, når skuffelsen stirrer meg i øynene og jeg ikke ser et glimt av håp i mørket, vender jeg meg mot Bhagavadgita og finner et vers her og et vers der, og snart begynner jeg å smile selv midt i de største sorger. De som fordyper seg i Gitaen vil finne ny inspirasjon og ny innsikt i den hver dag."

Mahatma Gandhi
Frigjøringsleder

"Denne oversettelsen og kommentarene er en berikelse ikke bare for de som følger dens lære, men for hinduismen i Norge generelt og for alle her som er interessert i østlig religion og åndelighet."

Knut A. Jacobsen
Professor i religionsvitenskap

Om forfatteren

A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada

A. C. Bhaktivedanta Swami Prabhupāda (1896 – 1977) tilhørte en ubrutt kjede av selvrealiserte mestere som går flere tusen år tilbake i tid til Śrī Kṛṣṇa, og utga mer enn 60 bøker med kommenterende oversettelser og studier av Indias filosofiske og vediske klassikere. Bhagavad Gita som den er med kommentarene til Srila Prabhupada får skryt for å være svært tro mot det den opprinnelige teksten prøver å fortelle. Prabhupadas bøker er blitt verdsatt for deres autoritet, dybde og klarhet. I 1972 ble Bhaktivedanta Book Trust opprettet, og forlaget har blitt verdens største bokforlag innenfor vedisk kultur og filosofi.